Seminerlerimiz

2017-2018 yılı eğitim öğretim döneminde üniversitemiz bünyesinde tüm öğrencilerimize açık şekilde aşağıdaki seminerler araştırma merkezimiz tarafından düzenlenmiştir.



DoItTogether Semineri
13 Aralık 2017
THK Üniversitesi Konferans Salonu
30 Katılımcı

Günümüzde teknolojiyi deneyerek öğrenmenin farklı metodolojilerinin uygulandığı eğitim çağında özellikle teknoloji ile yakından ilgilenen öğrenci topluluklarının bu metodolojilerin farkına varmasını sağlamaya yönelik yarım günlük bir seminer düzenlenmiştir.



Türk Patent Enstitüsü Faydalı Model Seminer
14 Mart 2018
THK Üniversitesi Konferans Salonu
50 Katılımcı

Faydalı Model geliştirilmesi, patent ve marka başvuruları nasıl yapılır konularında seminer düzenlenmiştir. TPE uzmanı tarafından faydalı model nedir, nasıl kurulur, başvurular hangi süreçlerden oluşur ve patent/marka başvuruları dünya genelinde nasıl süreçlerden geçer vb. konularda yarım gün süreyle seminer düzenlenmiştir.



Siber Güvenlikte Tehditler ve Trend Teknolojiler
21 Mart 2018
THK Üniversitesi Konferans Salonu
60 Katılımcı

MNG Holding Bilgi Teknolojileri yöneticisi ve FORTİNET güvenlik firması Ankara teknik konulardan sorumlu müdürü tarafından günümüz potansiyel bilgi teknolojilerindeki güvenlik açıkları, tehditler, bu tehditleri önleyici faktörler ve gelecek siber güvenlik saldırılarına ilişkin farkındalık yaratmaya yönelik yarım günlük seminer düzenlenmiştir.



Diğer

Aynı zamanda girişimcilik ve yenilik yönetimi konularında öğrencilerimizin farkındalığını artırmaya yönelik olarak üniversitemiz dışındaki aşağıdaki seminerlere öğrencilerimizin katılımı sağlanmıştır:

Congressium Marka Festivali (13-14-15 Aralık 2017)
TOBB Başarısız Girişimlere Yönelik Seminer (22 Mart 2018)